6-Daags Retreat Bosnië: DIVINE INNERGY

6-DAAGS RETREAT BOSNIE EN HERZEGOVINA – VISOKO: 

DIVINE INNERGY

5 T/M 10 2024 JUNI 

Laat los en kom in je kracht tijdens deze 6-daagse retreat in Bosnië en Herzegovina.

Aarden, Verbinden en Loslaten

In het leven maken we dagelijks veel mee. Je omgeving en de gebeurtenissen vormen jou als mens. Emoties worden opgeslagen in je onderbewustzijn en in je lichaam en stress krijgt grip op je ademhaling en spieren.

Tijd om los te laten, je bewustzijn te vergroten en in contact te komen met je ware pure zelf!

Verbind je met jezelf, het universum en met de energie van de aarde op deze magische plek in Bosnië Herzegovina.

Ervaar wat verschillende krachtplekken met je doen en ontvang inzichten die je helpen keuzes te maken bij jouw levenspad.

Vanuit de acceptatie laat je beperkende gedachten, fysieke blokkades en opgeslagen trauma los, zodat je weer dicht bij jezelf komt en je laadt je op door de krachtige voelbare energie van de Piramides en Ravne tunnels.

 

Wat mag je verwachten bij deelname aan ons retreat?

Tijdens deze 6-daagse Divine Innergy retreat sta JIJ centraal en kom je d.m.v. yoga en meditatie, ademwerk, trauma & stress release sessies terug bij je ware pure zelf. We integreren de balans in Body, Mind en Soul en als deelnemer ga je de rust en ontspanning van de bijzondere omgeving in Bosnië-Herzegovina ervaren.

De meditatie-, adem- en stress release sessies vinden plaats bij verschillende krachtplekken, zoals de Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, de Tumulus en de Ravne Tunnels waardoor je innerlijke rust & bijzondere transformaties ervaart.

Tijdens deze retreat ga je:

 • leren hoe te ontstressen door ademwerk en stressrelease
 • inzichten krijgen die je mee kunt nemen in jouw levenspad
 • loslaten van oude patronen, fysieke blokkades en opgeslagen trauma
 • in verbinding komen met jezelf, moeder aarde en de groep
 • meedoen aan mooie meditaties, fijne yogasessies en een koudwatertraining in bergwater
 • oude patronen loslaten en nieuwe intenties zetten
 • ontspanning en rust ervaren
 • bijzondere krachtplekken in Bosnië-Herzegovina bezoeken en ervaren zoals de Piramde van de Zon, Ravne tunnels, Piramide van de Maan en de Kozice watervallen.
 • opladen met de energie van deze bijzondere krachtplekken
 • je zelfherstellend vermogen activeren en je innerlijke kracht (her)ontdekken

 

Goed om te weten…

Bij de prijs inbegrepen:

 • Alle retreat gebonden workshops en activiteiten zoals beschreven in ons programma
 • Toegang tot de piramide van de Zon
 • Twee bezoeken aan de tunnels van Ravne, waaronder één bezoek inclusief een rondleiding van een lokale gids en één bezoek waarbij we zelf de energie van de tunnels gaan ervaren
 • Een bezoek aan de Kozice waterval
 • Een bezoek aan de piramide van de Maan incl. een uitgebreid diner
 • Alle transfers in Bosnië-Herzegovina
 • Een prachtig verblijf van 6 dagen/5 nachten in Visoko, met uitzicht over de vallei en aan de voet van de piramide van de Zon. Een unieke locatie in een natuurrijke omgeving die op 800m loopafstand is van de Ravne tunnels. Je verblijft met 2 tot max. 3 personen in een appartement (eigen douche en toilet). Tegen een meerprijs is het mogelijk een kamer alleen te reserveren, informeer naar deze optie via de mail.
 • Ontbijt/brunch, diner, koffie, thee, tunnelwater en vruchtensap
 • Genoeg tijd voor jezelf

ad.1 Ons programma en de locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, die door omstandigheden, door Flowing-in genomen kunnen worden.

ad.2 Wij volgen onze naam Flowing-in. Tijdens ons retreat gaan wij mee in de ‘flow’ van de groep. Wij stemmen ons af met de energie van de groep en passen daar waar nodig onze activiteiten aan.

Voel je welkom om deel te nemen aan onze activiteiten, maar voel je zeker niet verplicht.

Op locatie wordt elke dag een heerlijke ontbijt en diner volgens de traditionele Bosnische keuken voor je bereid. De maaltijden zijn biologisch en zijn samen met de (non- alcoholische) dranken, die genuttigd worden tijdens deze retreat, inbegrepen. Houdt er rekening mee dat in de Bosnische keuken vlees op het menu staat.

Ben je vegetariër, heb je allergieën of een voedselintolerantie? Geen probleem! Geef dit na  je aanmelding aan ons door en dan wordt hier  tijdens het bereiden van het eten rekening mee gehouden.

Een lunch zit niet standaard in ons programma, omdat uit eigen ervaring is gebleken dat we genoeg hebben aan een uitgebreid ontbijt en diner. Mocht er toch behoefte zijn aan een lunch, dan is de mogelijkheid om een fruitlunch mee te nemen (inbegrepen) of om naar de supermarkt te gaan en daar iets voor jezelf te halen. (voor eigen kosten)

Waarom een retreat naar Bosnië?

Piramides

In 2005 zijn er in Bosnië 5 piramides ontdekt door dr. Sam Osmanagich. De piramide van de Zon, Maan, Draak, Liefde & Moeder Aarde. De piramide van de Zon is met zijn 220 meter maar liefst het hoogst gemeten piramide ter wereld.

Tijdens het uitgraven en schoonmaken is in de betonlagen een fossiel boomblaadje gevonden dat 34.000 jaar oud blijkt te zijn.

Hoe en door wie de piramides zijn gebouwd, blijft nog een grote vraag?

Piramide van de Zon

Wat de piramide van de zon zo bijzonder maakt is de enorm krachtige ‘BEAM’ uit de top van de piramide. Deze energiestraal wordt steeds krachtiger naarmate je de top bereikt. Er is een ultrasound frequentie gemeten van 28,4 kHz die 4.5 meter breed is. Ook wel Teslagolven of Scaler waves genoemd.

Een krachtige piramide met hoge energie die de mannelijke energie vertegenwoordigd. Wij gaan deze piramide beklimmen en op de top verblijven hier enige tijd, zodat jij je kan opladen met energie. De energie van deze piramide werkt voelbaar door in je lichaam, waardoor jij je krachtiger en sterker gaat voelen. Ook mentaal merk je meer weerbaarheid en bewustzijnverruimend. 

 

Piramide van de Maan

De piramide van de Maan is 190 meter hoog en heeft een plateau dat bestaat uit natuur en betonplaten.

Deze piramide draagt een vrouwelijke energie uit. Een prachtige plek om te helen en waar jij een ongekende rust en ontspanning gaat ervaren.

We zullen dan ook op deze piramide een BRTT & TRB sessie doen, zodat jij bij jouw ware zelf en je hartsgevoel kunt komen, oude patronen helder en zichtbaar worden en je deze bewust kunt helen en vastgezette spanning gaat loslaten.

 

 

Ravne Tunnels

Onder de piramidevallei is een prehistorisch ondergronds tunnelsysteem ontdekt. Deze tunnels leiden naar de Piramide van Zon en zelfs op dit moment zijn er nog werkzaamheden die verricht worden om de ondergrondse weg naar de piramide vrij te maken.

In de tunnels is een hoge concentratie van negatieve ionen aanwezig en er is geen radioactiviteit en straling aanwezig door mobiele telefoons of wifi. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dan ook dat een bezoek aan de Ravne tunnels het zelfherstellend vermogen van de mens activeert. Ben je in de tunnels dan geef je je lichaam een gezonde boost en kan de energie bij allerlei ziektes en kwalen ondersteunen bij het genezingsproces.

In de tunnels verblijven we ook samen bij de speciaal aangelegde ruimtes; ‘healingrooms’ en mediatieplekken

Praktische informatie

Vervoer:

Deze retreat vindt plaats rondom the Pyramid Village in Visoko, Bosnië-Herzegovina. De prijs die jij betaalt is inclusief vervoer van de luchthaven van Sarajevo naar de locatie en vice versa.

 • De heen- en terugvlucht vanaf jouw locatie naar de luchthaven van Sarajevo zijn exclusief. Retourvluchten dien je zelf te boeken op de door de organisatie aangegeven data.
 • Lukt het niet om binnen 24 uur na betaling van deze retreat een heen- en terugvlucht te boeken, dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug. Meld je je later af (door omstandigheden), kijk dan bij onze algemene voorwaarden voor een refund.
 • Ben je van plan per bus, de trein of auto naar Bosnië-Herzegovina – Visoko te reizen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.
 • De locatie en activiteiten zijn niet toegankelijk met een rolstoel.

Belangrijk voor alle deelnemers:

Bij deze retreat is er een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers en iedereen is welkom. Bij de Pyramid Village is weinig telefonisch bereik en een zwak WiFi-signaal.

“There is no WiFi, but I promise you will find a better connection!”

Zoommeeting:

Een week voor vertrek plannen we een zoom in, zodat we eventuele vragen die nog bestaan kunnen beantwoorden.

Ga ook mee en (her)ontdek de pure verbinding met je ware zelf.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

het geheim van een gezond lichaam

Janne-Marij Wolterink

Haarstraat 77
7462 AL Rijssen

info@b-lijfinbalans.nl
06 – 37 56 65 26

Ik ben aangesloten bij de volgende
beroepsverenigingen:

 

KvK: 59384212
Noag reg.nr: 7463-Aa-13029 Laag 4
AGB code: 90-057795

 

Geverifieerd door MonsterInsights