BRTT® & TRB®

 

 

 

BRTT® & TRAUMARELEASE BREATHWORK®

Ons Brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles. 

BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie) & TRAUMARELEASE BREATHWORK®  is een helende innerlijke reis waarbij je onder professionele begeleiding van ons naar binnen keert. Trauma’s, heftige gebeurtenissen en (chronische) stress die je in je leven hebt opgedaan en die zijn vastgezet in je lichaam, laten we los.

 

Als we niet naar ons lichaam luisteren en de rust pakken die het nodig heeft krijgen we fysieke en/of mentale klachten. We onderdrukken emoties, waardoor ons stress systeem ‘AAN’ staat. Stress wordt vastgezet in ons lichaam en kan dan zelfs overgaan op chronische stress.

Klachten als; vermoeidheid, uitputting, lichamelijke pijnklachten, depressies, slaapproblemen, angst/paniekaanvallen en zelfs ernstige ziektes kunnen als gevolg zijn van opgeslagen trauma, emotie en stress in je lichaam.

Met BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) activeren we je zenuwstelsel en de Psoas (spier van je ziel), waardoor jij in jouw onderbewuste kunt gaan helen. We gaan via het lichaam opzoek naar opgeslagen trauma/ spanning in ons zenuwstelsel, waardoor we deze kunnen releasen. Bij het releasen komen er trillingen vrij en activeren we ons ontladingsmechanisme.

Je moet het zien zoals in het dierenrijk. Hier zien we dat dieren instinctief spanningen releasen na een traumatische ervaring door middel van een trilling. Bij ons mensen werkt dit precies hetzelfde, alleen is dit instinct van ons naar de achtergrond verdwenen.

 

 

Met TRAUMARELEASE BREATHWORK® gaan we hier nog verder op in en gaat er nog meer ruimte komen om jezelf te ontdoen van opgeslagen spanning, emoties en trauma’s. Door middel van 7 werelds snelste en meest effectieve ademhalingstechnieken ervaar je een combinatie en/of wisselwerking van gedachten, gevoelens, emoties en beleving. Ook kan je een soort van trance ervaren. Muziek heeft tijdens de sessie ook een grote rol. Muziek is frequentie waardoor dit effect heeft op jouw lichaamsfrequentie. Daardoor kan het iets bij je aanraken in gevoel/emotie en zelfs trilling die vrij komt.

De combinatie van de BRTT® en TRAUMARELEASE BREATHWORK® zijn erg krachtig!. Trauma’s worden geheeld, vastgezette emoties worden gevoeld, en (chronische) stress worden gereleased. Zo kalmeert je zenuwstelsel en is je lichaam in staat volledig te ontspannen!

Aan het eind van deze sessie voel je je licht en herboren. Je gaat met vernieuwde energie, inzichten en ontspanning naar huis en dit blijft nog dagen na de sessie voelbaar.

Deze sessie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar:

 • Het helen van (geboorte) trauma 
 • Het verhelpen van burn-out verschijnselen en depressieve gevoelens
 • Het losmaken en bevrijden van beklemmende emoties en gebeurtenissen
 • Het verminderen en verhelpen van angsten en fobieën
 • Verlichting bij symptomen van PTSS (posttraumatisch stressstoornis)
 • Minder zorg en paniek ervaren en meer ontspanning in het dagelijks leven
 • Verlichting van migraine
 • Verminderen van rug-, nek- en schouderklachten
 • Een betere nachtrust
 • Een veerkrachtiger gevoel
 • Het verlagen van (werk)stress
 • Een ontspannen van de bekkenbodem
 • Gemakkelijker en beter ademhalen
 • Het geeft je méér energie en uithoudingsvermogen

 

het geheim van een gezond lichaam

Janne-Marij Wolterink

Haarstraat 77
7462 AL Rijssen

info@b-lijfinbalans.nl
06 – 37 56 65 26

Ik ben aangesloten bij de volgende
beroepsverenigingen:

 

KvK: 59384212
Noag reg.nr: 7463-Aa-13029 Laag 4
AGB code: 90-057795

 

Geverifieerd door MonsterInsights