Mijn aanpak

 

 

 

Mijn aanpak

 

Ik benader jouw gezondheid met een holistische kijk. Ik kijk niet alleen naar de symptomen en specifieke klacht(en), maar ik kijk naar de mens in z`n totaliteit. Hierbij zijn drie onderdelen heel belangrijk, te weten body, mind en soul. Deze drie onderdelen moeten in balans zijn. Is dit niet het geval, dan krijg je lichamelijke of mentale klachten en worden we ziek. We gaan dan op zoek naar de oorzaak waarbij de disbalans wordt aangepakt.

Hoe ga ik te werk:

  1. Je krijgt van mij een vragenlijst opgestuurd voor je eerste afspraak. Deze mag je invullen en terug sturen.
  2. Daarna kom je voor een eerste afspraak. Er wordt een anamnese gedaan en ik ga je middels zogenaamde bioresonantie “doormeten” om de disbalans op te sporen. Als we de oorzaak hebben gevonden, dan kunnen gaan we dit behandelen door middel van supplementen, fytotherapie, bach bloesem, celzouten, ultra moleculaire frequentie therapie (UMF) en krijg je advies in gezonde voeding, slaap, training en leefstijl.
  3. Meestal kom je dan tussen de 4 en 6 weken terug voor een vervolgafspraak. We gaan dan samen kijken hoe het gegaan is en of er al wat veranderd is.
  4. Ieder persoon is uniek en daarom is de behandelwijze ook nooit standaard, maar behandel ik iedere persoon “op maat”.

het geheim van een gezond lichaam

Janne-Marij Wolterink

Haarstraat 83
7462 AL Rijssen

info@b-lijfinbalans.nl
06 – 37 56 65 26

Ik ben aangesloten bij de volgende
beroepsverenigingen:

 

KvK: 59384212
Noag reg.nr: 7463-Aa-13029 Laag 4
AGB code: 90-057795

 

Geverifieerd door MonsterInsights