B-lijf in balans

Hallo allemaal, welkom op mijn site B-lijf in Balans. Mijn naam is
Janne-Marij Wolterink, geboren in Rijssen en samen met mijn lieve man heb ik twee prachtige kinderen, Pippa en Kick. Als mensen mij vragen wat mijn hobby´s zijn, dan zeg ik wandelen in het bos, yoga, mediteren, lezen, een filmpje kijken, dagje sauna, met vriendinnen wat leuks doen. Lukt mij dit altijd? NEE, helaas ! Als mama van 2 kinderen en een eigen praktijk lukt dit niet altijd, maar ik doe mijn best. Er zijn periodes waarin ik goed voor mij zelf zorg en veel tijd besteed aan mijn hobby’s. Dan voel ik mij heerlijk! Maar natuurlijk zijn er ook momenten dat ik minder tijd voor mijzelf kan vrijmaken. Toch doe ik mijn best om juist ook in deze periodes de spaarzame vrije momenten te pakken, omdat ik weet dat dit mij energie geeft en dat ik dit nodig heb voor een goede gezondheid!

Als geen ander weet ik namelijk hoe het is om last te hebben van lichamelijke en mentale  klachten, waarmee je niet verder komt in het reguliere circuit.  Klachten blijven, komen terug of komen erbij door medicijngebruik.

Je loopt tegen de muur en je moet het er maar mee doen.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij dat het reguliere circuit bestaat , maar ik maak te vaak mee dat we hierin niet verder komen dan symptomen bestrijden en dat artsen niet kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Zo verliep het dus ook bij mijzelf en ben ik jaren geleden  in contact gekomen met een alternatieve therapeut die met bioresonantie werkte. Wat een eyeopener!

Deze alternatieve therapeut heeft mij zo goed kunnen helpen dat ik van een chronische blaasontsteking ben genezen. Door mij daarnaast verder te verdiepen in de alternatieve geneeskunde heb ik, door onder andere gezonde voeding, stress reductie (trauma healing na een bevalling) en supplementen voor hypothyroïdie (trage schildklier) mijn lichaam weer in balans gekregen.

 

Ik was zo blij en zo enthousiast, dat ik mij verder ben gaan verdiepen in bioresonantie. En zo ben ik opleidingen gaan volgen op het gebied van natuurgeneeskunde. Natuurgeneeskunde is zo breed, zelf heb opleidingen gevolgd waar mijn eerste interesse ligt, met een holistische visie. Je kijkt hierbij naar de mens in z`n totaliteit.

In 2014 ben ik dan officieel begonnen met mijn eigen praktijk B-lijf in Balans.

Mijn visie

Mijn visie vanuit een holistische kijk is, dat het geheim van een gezond lichaam zit in de balans van je body, mind en soul, de drie gezondheid pijlers die worden uitgebeeld in een driehoek en met elkaar in verbinding staan zoals uitgebeeld in mijn logo.

Deze driehoek staat voor eenheid, de zogenoemde pijlers moeten samen in balans zijn. Dit betekent dat naast je eet- en leefwijze ook je emotionele gesteldheid en erfelijke invloeden/ externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie, in balans. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten. Je zit gewoonweg goed in je vel.

Zit er een disbalans in één van deze drie pijlers, dan wordt de energiestroom geblokkeerd. Zo ontwikkel je lichamelijk klachten en word je ziek.

Door middel van een uitgebreide anamnese en bioresonantie onderzoek ik waar de disbalans precies zit en maak ik voor jou een passend behandelplan.

Balance is the key for life!

 

Ik wil je graag helpen

Bioresonantie

Bioresonantie Therapie is een pijnloze therapievorm waarbij een cliënt wordt aangesloten op medische apparatuur.

Leefstijl en voedingsadvies

Tijdens deze meting wordt gekeken naar voedingsintoleranties en allergieën. 

Metabolic balance

Metabolic Balance is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie. 

Workshops

Wil jij een mind change ervaren of ben jij op zoek naar verbinding
met je zelf?

het geheim van een gezond lichaam

Janne-Marij Wolterink

Haarstraat 77

7462 AL Rijssen

info@b-lijfinbalans.nl
06 – 37 56 65 26

Ik ben aangesloten bij de volgende
beroepsverenigingen:

 

KvK: 59384212
Noag reg.nr: 7463-Aa-13029 Laag 4
AGB code: 90-057795

 

Geverifieerd door MonsterInsights